The Tribute live in concert: Mike van Bee Gees Forever zingt duet met bekende vriendin

The Tribute live in concert: Mike van Bee Gees Forever zingt duet met bekende vriendin

<em>The Tribute live in concert</em>: Mike van Bee Gees Forever zingt duet met bekende vriendin Zaterdag kon je bij SBS kijken naar The Tribute live in concert 2024 en uiteraard was Bee Gees Forever van de partij. De band speelde onder meer het nummer Islands in the Stream, samen met een bekende dame… Musicalster en The Voice of HollandLeadzanger Mike heeft namelijk een relatie met Michelle Splietelhof. Je kunt haar onder meer kennen van musicals en haar deelname aan The Voice of Holland in 2020. Ze hebben samen al een zoontje en ze zijn zelfs verloofd. Michelle heeft ook een dochter uit haar relatie met Zorro-tegenspeler Tommie Christiaan. Bekijk het fragment van The Tribute live in concert 2024 hierboven. Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands. Zien: Bee Gees Forever speelt 'Massachusetts' live in de Ziggo Dome (video) Bekijk deze video » Fenomenaal! Bee Gees Forever met 'You Should Be Dancing' in The Tribute Live in Concert (video) Bekijk deze video » The Tribute Live in Concert: bekijk het hele concert in Ziggo Dome hier terug Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 12:30

Zaterdag kon je bij SBS kijken naar The Tribute live in concert 2024 en uiteraard was Bee Gees Forever van de partij. De band speelde onder meer het nummer Islands in the Stream, samen met een bekende dame…

Musicalster en The Voice of Holland
Leadzanger Mike heeft namelijk een relatie met Michelle Splietelhof. Je kunt haar onder meer kennen van musicals en haar deelname aan The Voice of Holland in 2020. Ze hebben samen al een zoontje en ze zijn zelfs verloofd. Michelle heeft ook een dochter uit haar relatie met Zorro-tegenspeler Tommie Christiaan.

Bekijk het fragment van The Tribute live in concert 2024 hierboven.

Bekijk hier de beste optredens van Bee Gees Forever in Battle of the Bands.

Actuele video's

Meer actuele video's