Opnieuw drama in Huize Sanders (GTST): Janine wordt ontvoerd (video)

Opnieuw drama in Huize Sanders (GTST): Janine wordt ontvoerd (video)

Friday 31 May om 19:33

Kan het nog slechter gaan met de familie Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden? Net na het nieuws over de ziekte van Nola, wordt Janine ontvoerd. Gaat het lukken om haar te redden?

Ontvoering
De gifbeker voor de familie Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden is nog altijd niet leeg. Na het vreselijke nieuws over de ziekte van Nola is er een bijeenkomst bij Nina en Bing thuis. Janine ontbreekt echter en als Ludo gebeld wordt door de politie blijkt het goed mis te zijn...

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Opnieuw drama in Huize Sanders (<em>GTST</em>): Janine wordt ontvoerd (video) Kan het nog slechter gaan met de familie Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden? Net na het nieuws over de ziekte van Nola, wordt Janine ontvoerd. Gaat het lukken om haar te redden? OntvoeringDe gifbeker voor de familie Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden is nog altijd niet leeg. Na het vreselijke nieuws over de ziekte van Nola is er een bijeenkomst bij Nina en Bing thuis. Janine ontbreekt echter en als Ludo gebeld wordt door de politie blijkt het goed mis te zijn... Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Zien: is dit de laatste scène van Laura in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video) Bekijk deze video » GTST: kijkers van slag door dramatische cliffhanger met Nola, 'intens hard gehuild' Bekijk deze video » Cliffhanger Goede Tijden, Slechte Tijden: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video »
Serie :
Opnieuw drama in Huize Sanders (GTST): Janine wordt ontvoerd (video)

Actuele video's

Meer actuele video's