Albert Verlinde in De Oranjezomer: 'Arjen Lubach stapt over naar RTL4' (video)

Albert Verlinde in De Oranjezomer: 'Arjen Lubach stapt over naar RTL4' (video)

Friday 31 May om 18:51

Albert Verlinde in <em>De Oranjezomer</em>: 'Arjen Lubach stapt over naar RTL4' (video) Arjen Lubach heeft donderdag bekendgemaakt dat hij de publieke omroep verlaat. De Avondshow met Arjen Lubach maakt in het najaar nog één seizoen en dan is het voorbij. Albert Verlinde denkt echter dat we Lubach niet lang hoeven te missen op televisie. 'Mijn theorie is dat hij naar RTL4 gaat,' zei hij donderdag in De Oranjezomer. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. 'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Noa Vahle is 'opgelucht' dat stiefvader Jeroen Rietbergen niet wordt vervolgd (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde haalt keihard uit naar Olcay Gulsen: 'Ik snap Ruud wel!' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Nederlands elftal heeft geen ster, toch ziet Jack van Gelder potentie (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
TV :

Arjen Lubach heeft donderdag bekendgemaakt dat hij de publieke omroep verlaat. De Avondshow met Arjen Lubach maakt in het najaar nog één seizoen en dan is het voorbij. Albert Verlinde denkt echter dat we Lubach niet lang hoeven te missen op televisie. 'Mijn theorie is dat hij naar RTL4 gaat,' zei hij donderdag in De Oranjezomer.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's