'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer)

'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer)

'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (<em>De Oranjezomer</em>) De Oranjezomer smult ervan om de zangkunsten van de vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout, steeds opnieuw te herhalen voor wat effectbejag bij de gasten aan tafel. Dat lukte woensdagavond opnieuw, bij Albert Verlinde: 'Ik heb gehoord dat ze volgend jaar naar het Songfestival gaat', grapt die. 'Peter Gillis rost iemand in elkaar'Hélène zegt dat ze nergens maar van op zou kijken en vervolgens doet Jack van Gelder er nog een schepje bovenop: 'En dat Peter Gillis dan backstage iemand in elkaar rost.' Advocaat Job Knoester, ook aanwezig in de studio, vindt dat deze mensen eigenlijk tegen zichzelf in bescherming zouden moeten worden genomen. Bekijk de uitzending van De Oranjezomer bovenaan deze pagina, na 38min10 gaat het over Wendy van Hout Bekijk ook Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' Wendy van Hout: 'Je bent toch niet doof?!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: 'Wendy is de vriendin van Peter Gillis toch niet meer?' Bekijk deze video »
TV :
'Wendy van Hout gaat volgend jaar naar het Songfestival' (De Oranjezomer)
Thursday 30 May om 10:55

De Oranjezomer smult ervan om de zangkunsten van de vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout, steeds opnieuw te herhalen voor wat effectbejag bij de gasten aan tafel. Dat lukte woensdagavond opnieuw, bij Albert Verlinde: 'Ik heb gehoord dat ze volgend jaar naar het Songfestival gaat', grapt die.

'Peter Gillis rost iemand in elkaar'
Hélène zegt dat ze nergens maar van op zou kijken en vervolgens doet Jack van Gelder er nog een schepje bovenop: 'En dat Peter Gillis dan backstage iemand in elkaar rost.' Advocaat Job Knoester, ook aanwezig in de studio, vindt dat deze mensen eigenlijk tegen zichzelf in bescherming zouden moeten worden genomen.

Bekijk de uitzending van De Oranjezomer bovenaan deze pagina, na 38min10 gaat het over Wendy van Hout


Actuele video's

Meer actuele video's