Albert Verlinde haalt keihard uit naar Olcay Gulsen: 'Ik snap Ruud wel!' (De Oranjezomer)

Albert Verlinde haalt keihard uit naar Olcay Gulsen: 'Ik snap Ruud wel!' (De Oranjezomer)

Albert Verlinde haalt keihard uit naar Olcay Gulsen: 'Ik snap Ruud wel!' (<em>De Oranjezomer</em>) In De Oranjezomer neemt Albert Verlinde geen blad voor de mond en als de situatie zich voordoet deelt hij een flinke sneer uit aan Olcay Gulsen, die naast hem aan tafel zit. Als Olcay een opmerking maakt slaat Albert dubbel en dwars terug. “Ik snap Ruud wel!”, sneert hij, hiermee doelt hij op haar stukgelopen relatie met Ruud de Wild. Kan Olcay lachen om deze harde grap? Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Vrijdag 31 mei om 08:53

In De Oranjezomer neemt Albert Verlinde geen blad voor de mond en als de situatie zich voordoet deelt hij een flinke sneer uit aan Olcay Gulsen, die naast hem aan tafel zit. Als Olcay een opmerking maakt slaat Albert dubbel en dwars terug. “Ik snap Ruud wel!”, sneert hij, hiermee doelt hij op haar stukgelopen relatie met Ruud de Wild. Kan Olcay lachen om deze harde grap?

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's