Zien: Anouk komt in Ziggo Dome terug op rellen, 'ik kan beter zingen dan praten'

Zien: Anouk komt in Ziggo Dome terug op rellen, 'ik kan beter zingen dan praten'

Zien: <em>Anouk</em> komt in Ziggo Dome terug op rellen, 'ik kan beter zingen dan praten' 'Kaarten voor Anouk in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap' Anouk stond woensdag in de Ziggo Dome en in Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over dit optreden. De laatste tijd was er veel ophef rond Anouk en tijdens de show kwam ze daar nog even op terug. “Geen tickets geswapt?”Sor was oorspronkelijk het voorprogramma maar hij trok zich terug na een ‘racistische’ opmerking van Anouk. Ook zorgde Anouk voor een rel door een sneer op social media die als ‘transfoob’ werd gezien. Daardoor zouden veel mensen hun kaartjes hebben doorverkocht. “Geen tickets geswapt? Super nice, dankbaar”, zei Anouk in de Ziggo Dome tegen haar publiek. “Ik ben normaal niet zo van het praten. En volgens mij is dat ook maar goed, heb ik gemerkt de laatste tijd, dat ik beter kan zingen dan te veel praten.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Wat vindt Tino Martin ervan dat Anouk hem 'zware alcoholist' noemt? Bekijk deze video » Anouk gebruikt omstreden woord: 'Gaat het mentaal wel goed met haar?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Anouk is haar band kwijt na onhandige uitspraken' Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 30 May om 10:17

'Kaarten voor Anouk in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap'

Anouk stond woensdag in de Ziggo Dome en in Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over dit optreden. De laatste tijd was er veel ophef rond Anouk en tijdens de show kwam ze daar nog even op terug.

“Geen tickets geswapt?”
Sor was oorspronkelijk het voorprogramma maar hij trok zich terug na een ‘racistische’ opmerking van Anouk. Ook zorgde Anouk voor een rel door een sneer op social media die als ‘transfoob’ werd gezien. Daardoor zouden veel mensen hun kaartjes hebben doorverkocht. “Geen tickets geswapt? Super nice, dankbaar”, zei Anouk in de Ziggo Dome tegen haar publiek. “Ik ben normaal niet zo van het praten. En volgens mij is dat ook maar goed, heb ik gemerkt de laatste tijd, dat ik beter kan zingen dan te veel praten.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's