Witte rook uit Den Haag: 'Geert Wilders denkt dat het goed komt'

Witte rook uit Den Haag: 'Geert Wilders denkt dat het goed komt'

Witte rook uit Den Haag: '<em>Geert Wilders</em> denkt dat het goed komt' Na een waar marathonoverleg van zo'n 16 uur kwamen de onderhandelaars van PVV, VVD, NSC en BBB dinsdagavond laat naar buiten en er lijkt nu echt een doorbraak in de formatie te zijn. Geert Wilders: 'Ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen maar ik denk dat het goedkomt en dat kan ik ook namens de collega's zeggen.' 'Belangrijke knopen doorgehakt'Daar sluit Dilan Yeşilgöz, die momenteel in de clinch ligt met Tim Hofman, zich bij aan: 'U ziet ons een beetje opgelucht naar buiten lopen, het was een goede dag denk ik. We hebben belangrijke knopen doorgehakt.' En hoe denken Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt erover? Je ziet het hierboven, in het fragment van Hart van Nederland. Bekijk ook Tim Hofman: 'Hallucinant appgesprek met Dilan Yesilgöz gevoerd' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 15 May om 08:09

Na een waar marathonoverleg van zo'n 16 uur kwamen de onderhandelaars van PVV, VVD, NSC en BBB dinsdagavond laat naar buiten en er lijkt nu echt een doorbraak in de formatie te zijn. Geert Wilders: 'Ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen maar ik denk dat het goedkomt en dat kan ik ook namens de collega's zeggen.'

'Belangrijke knopen doorgehakt'
Daar sluit Dilan Yeşilgöz, die momenteel in de clinch ligt met Tim Hofman, zich bij aan: 'U ziet ons een beetje opgelucht naar buiten lopen, het was een goede dag denk ik. We hebben belangrijke knopen doorgehakt.' En hoe denken Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt erover? Je ziet het hierboven, in het fragment van Hart van Nederland.

Actuele video's

Meer actuele video's