AVROTROS: Joost Klein werd tegen afspraken in gefilmd en geprovoceerd (video)

AVROTROS: Joost Klein werd tegen afspraken in gefilmd en geprovoceerd (video)

Saturday 11 May om 18:06

AVROTROS vindt de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival disproportioneel en is geschokt door de beslissing van de EBU. Volgens AVROTROS heeft Klein een handgebaar gemaakt naar een cameravrouw die hem - tegen de afspraken in - bleef filmen.

Handgebaar
Volgens de omroep zou Klein inderdaad boos zijn geworden, maar wel pas nadat hij herhaaldelijk had aangegeven niet gefilmd te willen worden. AVROTROS benadrukt daarbij dat er daarbij geen fysiek geweld of bedreingen zijn geuit. Hij zou wel een handgebaar hebben gemaakt. Cornald Maas liet eerder al op Twitter weten dat hij het belachelijk vindt dat Klein is gediskwalificeerd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

AVROTROS: <em>Joost Klein</em> werd tegen afspraken in gefilmd en geprovoceerd (video) AVROTROS vindt de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival disproportioneel en is geschokt door de beslissing van de EBU. Volgens AVROTROS heeft Klein een handgebaar gemaakt naar een cameravrouw die hem - tegen de afspraken in - bleef filmen. HandgebaarVolgens de omroep zou Klein inderdaad boos zijn geworden, maar wel pas nadat hij herhaaldelijk had aangegeven niet gefilmd te willen worden. AVROTROS benadrukt daarbij dat er daarbij geen fysiek geweld of bedreingen zijn geuit. Hij zou wel een handgebaar hebben gemaakt. Cornald Maas liet eerder al op Twitter weten dat hij het belachelijk vindt dat Klein is gediskwalificeerd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Eurovisie Songfestival: andere landen roepen om terugkeer Joost Klein (video) Bekijk deze video » Nederlandse danser op Songfestival: 'Andere landen twijfelen over deelname finale' (video) Bekijk deze video » Zien: publiek in Malmö zingt Europapa op moment dat Joost Klein zou repeteren (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
AVROTROS: Joost Klein werd tegen afspraken in gefilmd en geprovoceerd (video)

Actuele video's

Meer actuele video's