Joost Klein gediskwalificeerd voor finale Eurovisie Songfestival (video)

Joost Klein gediskwalificeerd voor finale Eurovisie Songfestival (video)

Saturday 11 May om 12:35

Joost Klein gediskwalificeerd voor finale <em>Eurovisie Songfestival</em> (video) Joost Klein mag niet deelnemen aan de finale van het Eurovisie Songfestival. De Nederlandse inzending ligt uit de competitie. AVROTROS reageert geschokt: 'Dit is disproportioneel', luidt het eerste statement. IncidentKlein zou donderdagavond een medewerker van het Eurovisie Songfestival hebben bedreigd. De politie deed vrijdagavond onderzoek naar het incident en de Zweedse openbare aanklager heeft een onderzoek ingesteld. Klein werd niet opgepakt, maar is wel verhoord. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Stefan Raatgever over schorsing Joost Klein: 'Hij zit in grote problemen' (video) Bekijk deze video » Aran Bade in Malmö: 'Nieuw incident gemeld bij Spaanse Songfestival-inzending (video) Bekijk deze video » Update: politieonderzoek naar incident met Joost Klein nog bezig (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Joost Klein gediskwalificeerd voor finale Eurovisie Songfestival (video)

Joost Klein mag niet deelnemen aan de finale van het Eurovisie Songfestival. De Nederlandse inzending ligt uit de competitie. AVROTROS reageert geschokt: 'Dit is disproportioneel', luidt het eerste statement.

Incident
Klein zou donderdagavond een medewerker van het Eurovisie Songfestival hebben bedreigd. De politie deed vrijdagavond onderzoek naar het incident en de Zweedse openbare aanklager heeft een onderzoek ingesteld. Klein werd niet opgepakt, maar is wel verhoord.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's