Spanningen in Het Blok bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!'

Spanningen in Het Blok bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!'

Spanningen in <em>Het Blok</em> bij Anouk en Jaïr: 'Plaats dat ding gewoon daar!' Samen klussen is een kunst én een uitdaging binnen een relatie. Dat is in Het Blok duidelijk te zien bij Jaïr en Anouk die regelmatig lopen te kibbelen. 'Jij doet altijd zo lang kijken naar dingen. Plaats dat ding gewoon daar neer alsjeblieft.' Bekijk het fragment hierboven. Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Blok 2024: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » Het Blok: is leverancier containers om te kopen voor 20 euro? Bekijk deze video » André Hazes en Monique onder vuur: 'Hoezo zit 7-jarige Dré in een buggy!?' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 1 May om 12:00

Samen klussen is een kunst én een uitdaging binnen een relatie. Dat is in Het Blok duidelijk te zien bij Jaïr en Anouk die regelmatig lopen te kibbelen. 'Jij doet altijd zo lang kijken naar dingen. Plaats dat ding gewoon daar neer alsjeblieft.' Bekijk het fragment hierboven.

Het Blok is elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's