Hilariteit om hightech-bril Ben van den Burg: 'Zit jij ons in de maling te nemen?' (video)

Hilariteit om hightech-bril Ben van den Burg: 'Zit jij ons in de maling te nemen?' (video)

Saturday 17 February om 09:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit om hightech-bril <em>Ben van den Burg</em>: 'Zit jij ons in de maling te nemen?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside diende zich een hilarisch moment aan. Ben van der Burg zette zijn hightech-bril Apple Vision Pro op en liet zien wat alle mogelijkheden zijn. Helaas ging dat niet helemaal volgens plan. 'Ze zullen in Amerika blij zijn met deze demonstratie!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside diende zich een hilarisch moment aan. Ben van der Burg zette zijn hightech-bril Apple Vision Pro op en liet zien wat alle mogelijkheden zijn. Helaas ging dat niet helemaal volgens plan. 'Ze zullen in Amerika blij zijn met deze demonstratie!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's