RTL Boulevard: 'Reallifesoap Jaimie Vaes krijgt geen vervolg' (video)

RTL Boulevard: 'Reallifesoap Jaimie Vaes krijgt geen vervolg' (video)

Friday 17 February 2023 om 20:18

<em>RTL Boulevard</em>: 'Reallifesoap Jaimie Vaes krijgt geen vervolg' (video) Er komt geen nieuw seizoen van de Discovery+ serie Jaimie: In The Vaes Lane. De zender heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze na drie seizoenen het wel en wee van Jaimie Vaes volgen er een punt achter zetten. De zender laat meldt ons dat 'ze Jaimie erg dankbaar zijn dat ze haar persoonlijke leven op een intieme wijze mochten delen met fans. De komende periode focust Discovery+ zich echter op andere reality programma's.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'Reallifesoap Jaimie Vaes krijgt geen vervolg' (video)

Er komt geen nieuw seizoen van de Discovery+ serie Jaimie: In The Vaes Lane. De zender heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze na drie seizoenen het wel en wee van Jaimie Vaes volgen er een punt achter zetten. De zender laat meldt ons dat 'ze Jaimie erg dankbaar zijn dat ze haar persoonlijke leven op een intieme wijze mochten delen met fans. De komende periode focust Discovery+ zich echter op andere reality programma's.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's