John van den Heuvel over zaak Quincy Promes: 'OM hield rekening met wedstrijden Ajax'

John van den Heuvel over zaak Quincy Promes: 'OM hield rekening met wedstrijden Ajax'

Friday 21 October 2022 om 20:05

John van den Heuvel over zaak <em>Quincy Promes</em>: 'OM hield rekening met wedstrijden Ajax' In de zomer van 2020 zou Quincy Promes op een familiefeest zijn neef hebben neergestoken. Die raakte daarbij ernstig gewond aan zijn knie. Inmiddels sleept de zaak tegen de oud-Ajacied al weer meer dan twee jaar. Tot grote frustratie van het slachtoffer, die nog iedere dag last heeft van de gevolgen van de steekpartij. Volgens John van den Heuvel komt dit deels doordat het OM rekening hield met de wedstrijdschema's van Ajax tijdens het onderzoek. 'Het OM ontkent dit zelf, maar daar geloof ik geen bal van.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
John van den Heuvel over zaak Quincy Promes: 'OM hield rekening met wedstrijden Ajax'

In de zomer van 2020 zou Quincy Promes op een familiefeest zijn neef hebben neergestoken. Die raakte daarbij ernstig gewond aan zijn knie. Inmiddels sleept de zaak tegen de oud-Ajacied al weer meer dan twee jaar. Tot grote frustratie van het slachtoffer, die nog iedere dag last heeft van de gevolgen van de steekpartij. Volgens John van den Heuvel komt dit deels doordat het OM rekening hield met de wedstrijdschema's van Ajax tijdens het onderzoek. 'Het OM ontkent dit zelf, maar daar geloof ik geen bal van.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's