Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Veronica Offside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wilfred Genee kondigde het al aan in Vandaag Inside: analist Jan Boskamp keert terug op Veronica. In de voetbaltalkshow Veronica Offside zal de bij velen geliefde Boskamp vanavond zijn opwachting maken om de gebeurtenissen van het weekend door te nemen. RTLVanwege de verschuivende focus van Vandaag Inside naar de actualiteit schuift Boskamp niet meer aan bij dat programma. In plaats daarvan was de analist de afgelopen tijd veelvuldig te zien op RTL 7; niet alleen bij wedstrijden, maar ook in het praatprogramma VTBL. Nu RTL daar de stekker uit heeft getrokken heeft Boskamp zijn agenda vrij om weer aan te schuiven bij Wilfred Genee. Rotterdamse derbyBoskamp is Feyenoordsupporter in hart en nieren en komt precies op het juiste moment terug op het oude honk, want zondagavond (11 september) staat om 20.00 uur de Rotterdamse derby Feyenoord - Sparta op het programma. Andere hoogtepunten van het aanstaande voetbalweekend zijn Ajax - sc Heerenveen, AZ - FC Twente, RB Leipzig - Borussia Dortmund en Manchester City - Tottenham Hotspur. :[broadcast:videos](ids:"487844,481334" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Monday 12 September 2022 om 21:28

Wilfred Genee kondigde het al aan in Vandaag Inside: analist Jan Boskamp keert terug op Veronica. In de voetbaltalkshow Veronica Offside zal de bij velen geliefde Boskamp vanavond zijn opwachting maken om de gebeurtenissen van het weekend door te nemen.

RTL
Vanwege de verschuivende focus van Vandaag Inside naar de actualiteit schuift Boskamp niet meer aan bij dat programma. In plaats daarvan was de analist de afgelopen tijd veelvuldig te zien op RTL 7; niet alleen bij wedstrijden, maar ook in het praatprogramma VTBL. Nu RTL daar de stekker uit heeft getrokken heeft Boskamp zijn agenda vrij om weer aan te schuiven bij Wilfred Genee.

Rotterdamse derby
Boskamp is Feyenoordsupporter in hart en nieren en komt precies op het juiste moment terug op het oude honk, want zondagavond (11 september) staat om 20.00 uur de Rotterdamse derby Feyenoord - Sparta op het programma. Andere hoogtepunten van het aanstaande voetbalweekend zijn Ajax - sc Heerenveen, AZ - FC Twente, RB Leipzig - Borussia Dortmund en Manchester City - Tottenham Hotspur.

:[broadcast:videos](ids:"487844,481334" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's