Dramaserie Laura H: 'Ik wilde nooit naar het kalifaat'

Dramaserie Laura H: 'Ik wilde nooit naar het kalifaat'

Dramaserie <em>Laura H</em>: 'Ik wilde nooit naar het kalifaat' Zondag was de aftrap van de nieuwe dramaserie Laura H, het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Na een lastige jeugd belandde Laura met haar man Ibrahim en twee kinderen in het kalifaat in Syrië. Ze zegt dat ze werd misleid en ontvoerd door haar eigen man, maar niet iedereen gelooft Laura. “Ik wilde nooit naar het kalifaat.” De serie Laura H is iedere zondag om 22.00 uur te zien op NPO 3 en te streamen bij NPO Start. Bekijk het fragment van Laura H hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Gooische vrouwen maakt datum terugkeer bekend: bekijk de teaser Bekijk deze video » Serie De Toeslagenaffaire start 21 november op NPO 1: bekijk de trailer Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuwe Nederlandse soap Woeste Grond over platteland wordt groot succes Bekijk deze video »
Monday 2 September om 11:27

Zondag was de aftrap van de nieuwe dramaserie Laura H, het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Na een lastige jeugd belandde Laura met haar man Ibrahim en twee kinderen in het kalifaat in Syrië. Ze zegt dat ze werd misleid en ontvoerd door haar eigen man, maar niet iedereen gelooft Laura. “Ik wilde nooit naar het kalifaat.”

De serie Laura H is iedere zondag om 22.00 uur te zien op NPO 3 en te streamen bij NPO Start. Bekijk het fragment van Laura H hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's