Hart van Nederland: automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Rotterdam (video)

Sunday 1 September om 10:30

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Rotterdam (video) Bij een ongeval in de Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk is zondag even na middernacht een fietser omgekomen. De fietser werd aangereden door een auto, de bestuurder daarvan reed na het ongeval door. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Reiziger op Eindhoven Airport na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca' Bekijk deze video » Drama in Wilp (Gelderland) : 11-jarig meisje geschept door auto en overleden Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw vergist zich in versnelling en rijdt in winkelpand in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeval in de Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk is zondag even na middernacht een fietser omgekomen. De fietser werd aangereden door een auto, de bestuurder daarvan reed na het ongeval door.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's