Wilfred Genee pest Chirs Woerts in Vandaag Inside: 'Wat zeg je?' (video)

Wilfred Genee pest Chirs Woerts in Vandaag Inside: 'Wat zeg je?' (video)

Saturday 21 September om 09:08

Wilfred Genee pest Chirs Woerts in <em>Vandaag Inside</em>: 'Wat zeg je?' (video) Wilfred Genee kondigde donderdag aan dat er vrijdag een doventolk aan zou schuiven om te vertalen wat Chris Woerts zegt, maar een dag later blijkt er geen doventolk te zijn. 'Chris is er voor gaan liggen', zo legt Wilfred vrijdag uit. Het houdt Wilfred niet tegen om Chris behoorlijk op de huid te zitten. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen in Vandaag Inside over zwartgelakte stukken: "Die moet een draai om z'n oren hebben" Bekijk deze video » Advocaat slachtoffers Thijs Römer over uitspraken Martin van Waardenberg: "Heel onfatsoenlijk" (Shownieuws) Bekijk deze video » Waarom vraagt Johan aan Olcay of ze weleens aan professionele hulp heeft gedacht? (Vandaag Inside) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Efteling heeft maatregelen getroffen tegen Wilders (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Wilfred Genee kondigde donderdag aan dat er vrijdag een doventolk aan zou schuiven om te vertalen wat Chris Woerts zegt, maar een dag later blijkt er geen doventolk te zijn. 'Chris is er voor gaan liggen', zo legt Wilfred vrijdag uit. Het houdt Wilfred niet tegen om Chris behoorlijk op de huid te zitten.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's