Pepe verrast jury Holland's Got Talent met pizzadeeg-act: 'Bijzonder leuk' (video)

Pepe verrast jury Holland's Got Talent met pizzadeeg-act: 'Bijzonder leuk' (video)

Saturday 21 September om 11:38

Pepe verrast jury <em>Holland's Got Talent</em> met pizzadeeg-act: 'Bijzonder leuk' (video) Guiseppe, beter bekend als Pepe, komt uit Sicilië en is pizza chef. Zijn talent is stunten met pizzadeeg en heeft hier al acht jaar ervaring mee. Daarom komt hij het nu op het Holland's Got Talent-podium proberen. Pizza is zijn passie en dat is te zien aan zijn aanstekelijke glimlach tijdens het bijzondere optreden. Toch is Pepe helaas niet door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Neusfluiter Mikko breekt record bij Holland's Got Talent met hilarische act (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: opa en kleinzoon zingen Hazes-klassieker Kan Je Niet Vergeten (video) Bekijk deze video » Weergaloos optreden raakt jury van Holland's Got Talent: 'Wauw!' (video) Bekijk deze video » Zien: Bizarre act 'De Ster' laat jury Holland's Got Talent in verwarring achter (video) Bekijk deze video »
TV :
Pepe verrast jury Holland's Got Talent met pizzadeeg-act: 'Bijzonder leuk' (video)

Guiseppe, beter bekend als Pepe, komt uit Sicilië en is pizza chef. Zijn talent is stunten met pizzadeeg en heeft hier al acht jaar ervaring mee. Daarom komt hij het nu op het Holland's Got Talent-podium proberen. Pizza is zijn passie en dat is te zien aan zijn aanstekelijke glimlach tijdens het bijzondere optreden. Toch is Pepe helaas niet door naar de volgende ronde.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's