Hart van Nederland: grote brand in Son en Breugel zorgt voor enorme rookontwikkeling

Hart van Nederland: grote brand in Son en Breugel zorgt voor enorme rookontwikkeling

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand in <em>Son en Breugel</em> zorgt voor enorme rookontwikkeling In de nacht van zaterdag op zondag is er grote brand geweest bij een afvalverwerkingsbedrijf in Son en Breugel. De rook was tot ver in de omgeving te zien, zelfs vanaf de snelwegen A2 en A50. RookontwikkelingDe brandweer rukte uit met vier blusvoertuigen, een schuimblusvoertuig en onder andere een hoogwerker om het vuur te blussen. Vanwege de flinke rookontwikkeling kregen omwonenden het advies om ramen en deuren dicht te houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Getuigen geschrokken van steekpartij in Rotterdam en vol lof over Erasmusbrug held (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: mislukte parachutesprong bij Airborne-oefening, militair gewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bejaarde fietser (80) overlijdt door ongeluk met auto in Epe (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 22 September om 09:16

In de nacht van zaterdag op zondag is er grote brand geweest bij een afvalverwerkingsbedrijf in Son en Breugel. De rook was tot ver in de omgeving te zien, zelfs vanaf de snelwegen A2 en A50.

Rookontwikkeling
De brandweer rukte uit met vier blusvoertuigen, een schuimblusvoertuig en onder andere een hoogwerker om het vuur te blussen. Vanwege de flinke rookontwikkeling kregen omwonenden het advies om ramen en deuren dicht te houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's