Buurtbewoner Rijswijk ontfermt zich over zoontje slachtoffer schietpartij en wordt zelf bedreigd (HvNL)

Buurtbewoner Rijswijk ontfermt zich over zoontje slachtoffer schietpartij en wordt zelf bedreigd (HvNL)

Buurtbewoner <em>Rijswijk</em> ontfermt zich over zoontje slachtoffer schietpartij en wordt zelf bedreigd (<em>HvNL</em>) Vrijdagmiddag is in Rijswijk een 38-jarige vrouw op klaarlichte dag doodgeschoten. Haar zoontje was daarbij. Een buurtbewoner die schoten hoorde, ontfermde zich over het jochie en deed dat met gevaar voor eigen leven. In Hart van Nederland doet de man anoniem het tragische verhaal uit de doeken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ernstige gewond persoon door schietpartij in horecazaak Leeuwarden Bekijk deze video » Schietpartij Boekelo (Overijssel): 'Persoon in rug geraakt' Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde bij schietpartij Vlissingen, politie zoekt zilverkleurige auto (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 22 September om 10:36

Vrijdagmiddag is in Rijswijk een 38-jarige vrouw op klaarlichte dag doodgeschoten. Haar zoontje was daarbij. Een buurtbewoner die schoten hoorde, ontfermde zich over het jochie en deed dat met gevaar voor eigen leven. In Hart van Nederland doet de man anoniem het tragische verhaal uit de doeken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's