Hart van Nederland: gewonde bij schietpartij Vlissingen, politie zoekt zilverkleurige auto (video)

Hart van Nederland: gewonde bij schietpartij Vlissingen, politie zoekt zilverkleurige auto (video)

Sunday 1 September om 11:36

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde bij schietpartij Vlissingen, politie zoekt zilverkleurige auto (video) Bij een schietpartij in Vlissingen is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt. Rond 16.30 uur is er geschoten, meldt de politie. De dader is er vervolgens vandoor gegaan. Hij reed waarschijnlijk in een zilverkleurige auto, laat de politie op X weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: vrouw vergist zich in versnelling en rijdt in winkelpand in Den Haag (video) Bekijk deze video » Zien: NK Buikglijden in Reutum is na twintig jaar nog altijd een enorm succes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

Bij een schietpartij in Vlissingen is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt. Rond 16.30 uur is er geschoten, meldt de politie. De dader is er vervolgens vandoor gegaan. Hij reed waarschijnlijk in een zilverkleurige auto, laat de politie op X weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's