Hart van Nederland: vrouw vergist zich in versnelling en rijdt in winkelpand in Den Haag (video)

Hart van Nederland: vrouw vergist zich in versnelling en rijdt in winkelpand in Den Haag (video)

Thursday 29 August om 21:11

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw vergist zich in versnelling en rijdt in winkelpand in Den Haag (video) Een vrouw heeft in Den Haag een winkelgevel geramd, nadat ze zich in de versnelling vergiste. Ze veroorzaakte flinke schade en raakte gewond. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Drama op Eindhoven Airport: geen vluchten door enorme storing Bekijk deze video » Reiziger op Eindhoven Airport na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca' Bekijk deze video » Drama in Wilp (Gelderland) : 11-jarig meisje geschept door auto en overleden Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrouw heeft in Den Haag een winkelgevel geramd, nadat ze zich in de versnelling vergiste. Ze veroorzaakte flinke schade en raakte gewond. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's