Reiziger op Eindhoven Airport na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca'

Reiziger op Eindhoven Airport na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca'

Reiziger op <em>Eindhoven Airport</em> na geannuleerde vlucht: 'We gaan niet naar Mallorca' UPDATE: tot zeker 17:00 uur vertrekt geen enkele vlucht vanaf Eindhoven Airport Veel teleurgestelde vakantiegangers op Eindhoven Airport momenteel, vanwege de grote storing die al het vliegverkeer heeft platgelegd. Dat wordt dus niet op vakantie, vertelt een gedupeerde: 'Wij zouden naar Mallorca gaan maar het gaat niet. Het is geannuleerd. Mooi kut eigenlijk, om het kort te zeggen. Ik had nu op mijn bedje moeten liggen met een cocktail, aan het strand.' Bekijk het fragment van Omroep Brabant, waarin ook veel andere gedupeerden aan het woord komen, hieronder. Hierboven zie je beelden uit Eindhoven van Hart van Nederland. Bekijk ook Kijkcijfers dinsdag: scoort Jeroen beter dan Sophie (Bar Laat) en wat deed B&B Vol Liefde? Bekijk deze video » Weerbericht woensdag: hoe warm wordt het vandaag? Bekijk deze video » Drama op Eindhoven Airport: geen vluchten door enorme storing Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 28 August om 10:06

UPDATE: tot zeker 17:00 uur vertrekt geen enkele vlucht vanaf Eindhoven Airport

Veel teleurgestelde vakantiegangers op Eindhoven Airport momenteel, vanwege de grote storing die al het vliegverkeer heeft platgelegd. Dat wordt dus niet op vakantie, vertelt een gedupeerde: 'Wij zouden naar Mallorca gaan maar het gaat niet. Het is geannuleerd. Mooi kut eigenlijk, om het kort te zeggen. Ik had nu op mijn bedje moeten liggen met een cocktail, aan het strand.'

Bekijk het fragment van Omroep Brabant, waarin ook veel andere gedupeerden aan het woord komen, hieronder. Hierboven zie je beelden uit Eindhoven van Hart van Nederland.

Actuele video's

Meer actuele video's