Heren Vandaag Inside snappen niets van nieuwe opzet de Champions League

Heren Vandaag Inside snappen niets van nieuwe opzet de Champions League

Heren <em>Vandaag Inside</em> snappen niets van nieuwe opzet de Champions League In Vandaag Inside bespreken Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen de nieuwe opzet van de Champions League. Wie speelt nou tegen wie, zijn er poules en krijgen Feyenoord en PSV dezelfde tegenstander? De heren snappen er weinig van en er is veel verwarring, ook met de uitleg van Chris Woerts… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside over afscheid Mark Rutte: ‘Hij had een bakkie op volgens mij!’ Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Pseudo-journalisten hebben Marco Borsato veroordeeld en opgehangen' Bekijk deze video » Kijkcijfers woensdag: Bar Laat dendert omlaag, miste de kijker Jeroen Pauw? Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 30 August om 08:28

In Vandaag Inside bespreken Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen de nieuwe opzet van de Champions League. Wie speelt nou tegen wie, zijn er poules en krijgen Feyenoord en PSV dezelfde tegenstander? De heren snappen er weinig van en er is veel verwarring, ook met de uitleg van Chris Woerts…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's