Zien: Henry van Loon doet weer hilarische imitatie van B&B vol liefde

Zien: Henry van Loon doet weer hilarische imitatie van B&B vol liefde

Zien: <em>Henry van Loon</em> doet weer hilarische imitatie van <em>B&amp;B vol liefde</em> Henry van Loon waagt zich wederom aan een bijzonder typetje uit B&B vol liefde. De acteur en zijn geliefde Jelka van Houten doen regelmatig iemand na uit het datingprogramma, wie is deze keer het ‘slachtoffer’? Je ziet het in de video hierboven. Bekijk de Shownieuws-video met beelden van social media hierboven. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Emotionele Albert in B&B Vol Liefde: 'Alles draait om geborgenheid en veiligheid' Bekijk deze video » Donderdag in B&B Vol Liefde: Anja bemoeit zich overal mee Bekijk deze video » B&B vol liefde: Monique arriveert maar Albert is nergens te bekennen, 'apart' Bekijk deze video »
Humor :
Friday 30 August om 08:25

Henry van Loon waagt zich wederom aan een bijzonder typetje uit B&B vol liefde. De acteur en zijn geliefde Jelka van Houten doen regelmatig iemand na uit het datingprogramma, wie is deze keer het ‘slachtoffer’? Je ziet het in de video hierboven.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van social media hierboven.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's