Arno in B&B Vol Liefde onzeker over Niels: "Vindt hij mij wel leuk genoeg?"

Arno in B&B Vol Liefde onzeker over Niels: "Vindt hij mij wel leuk genoeg?"

Tuesday 27 August om 20:20

In B&B Vol Liefde zijn Arno en Niels weer lekker met z'n tweetjes, volgens Arno voelt dat super vertrouwd. Desondanks is hij toch onzeker en probeert het 'deurtje dicht te houden'. "Ben ik wel interessant genoeg, vindt hij mij wel leuk genoeg, vindt hij het hier wel leuk genoeg" vraagt hij zich af...

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Arno in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> onzeker over Niels: &quot;Vindt hij mij wel leuk genoeg?&quot; In B&B Vol Liefde zijn Arno en Niels weer lekker met z'n tweetjes, volgens Arno voelt dat super vertrouwd. Desondanks is hij toch onzeker en probeert het 'deurtje dicht te houden'. "Ben ik wel interessant genoeg, vindt hij mij wel leuk genoeg, vindt hij het hier wel leuk genoeg" vraagt hij zich af... Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde: date Mike en Kia in koeienstal krijgt opmerkelijke wending Bekijk deze video » Eerste maandtrailer GTST: september zit vol drama, mysterie en verrassingen (video) Bekijk deze video » Tina Nijkamp in RTL Boulevard over nieuw tv-seizoen: "Volgende week barst het echt los" Bekijk deze video »
TV :
Arno in B&B Vol Liefde onzeker over Niels: "Vindt hij mij wel leuk genoeg?"


Actuele video's

Meer actuele video's