Tina Nijkamp in RTL Boulevard over nieuw tv-seizoen: "Volgende week barst het echt los"

Tina Nijkamp in RTL Boulevard over nieuw tv-seizoen: "Volgende week barst het echt los"

Tuesday 27 August om 20:03

Tina Nijkamp geeft in RTL Boulevard in vogelvlucht een overzicht van het nieuwe tv-seizoen. "Volgende week barst het echt los" aldus de mediapersoonlijkheid.

Te Land, Ter Zee En In De Lucht
In de studio bespreekt het panel en de gasten waar zij zich zoal op verheugen. Rob Goossens bijvoorbeeld kan niet wachten op de terugkeer van het oude vertrouwde programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht. Dat geldt voor meer mensen!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Tina Nijkamp in <em>RTL Boulevard</em> over nieuw tv-seizoen: &quot;Volgende week barst het echt los&quot; Tina Nijkamp geeft in RTL Boulevard in vogelvlucht een overzicht van het nieuwe tv-seizoen. "Volgende week barst het echt los" aldus de mediapersoonlijkheid. Te Land, Ter Zee En In De LuchtIn de studio bespreekt het panel en de gasten waar zij zich zoal op verheugen. Rob Goossens bijvoorbeeld kan niet wachten op de terugkeer van het oude vertrouwde programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht. Dat geldt voor meer mensen! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste maandtrailer GTST: september zit vol drama, mysterie en verrassingen (video) Bekijk deze video » Zien! Eerste unieke beelden van haaien en zeehonden in film De Wilde Noordzee (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Kijkcijfers maandag: Chateau Meiland En Route kent zeer stroeve start, en hoe deed Bar Laat het? Bekijk deze video »
TV :
Tina Nijkamp in RTL Boulevard over nieuw tv-seizoen: "Volgende week barst het echt los"


Actuele video's

Meer actuele video's