Hart van Nederland: zeer grote brand in winkelcentrum Alkmaar (video)

Hart van Nederland: zeer grote brand in winkelcentrum Alkmaar (video)

Saturday 17 August om 10:41

<em>Hart van Nederland</em>: zeer grote brand in winkelcentrum Alkmaar (video) In een winkelcentrum in Alkmaar-Noord is een zeer grote brand uitgebroken. Dat meldt de veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Door de brand komt veel rook vrij, zegt een woordvoerster van de veiligheidsregio tegen Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: pannenkoekenboot botst tegen kade in Rotterdam, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in loods Geldermalsen, vlammen in wijde omtrek te zien (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een winkelcentrum in Alkmaar-Noord is een zeer grote brand uitgebroken. Dat meldt de veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Door de brand komt veel rook vrij, zegt een woordvoerster van de veiligheidsregio tegen Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's