Na dramatisch vertrek Noor in B&B vol liefde: Mike stuurt Birthe naar huis

Na dramatisch vertrek Noor in B&B vol liefde: Mike stuurt Birthe naar huis

Friday 16 August om 12:37

In B&B vol liefde gaat het niet echt lekker met de liefde voor Mike. Na het dramatische vertrek van Noor heeft Mike besloten om Birthe naar huis te sturen.

Heeft Mike spijt na vertrek Noor?
Mike houdt een lang verhaal met allemaal positieve woorden voor Birthe. Maar het komt erop neer dat hij Birthe naar huis stuurt, hij wil zijn energie gebruiken om zich voor te bereiden op de twee meiden die nog komen. Of heeft hij stiekem spijt dat hij Noor heeft laten lopen?

Bekijk hieronder hoe Mike Birthe naar huis stuurt en haar reactie na afloop.

Na dramatisch vertrek Noor in <em>B&amp;B vol liefde</em>: Mike stuurt Birthe naar huis In B&B vol liefde gaat het niet echt lekker met de liefde voor Mike. Na het dramatische vertrek van Noor heeft Mike besloten om Birthe naar huis te sturen. Heeft Mike spijt na vertrek Noor?Mike houdt een lang verhaal met allemaal positieve woorden voor Birthe. Maar het komt erop neer dat hij Birthe naar huis stuurt, hij wil zijn energie gebruiken om zich voor te bereiden op de twee meiden die nog komen. Of heeft hij stiekem spijt dat hij Noor heeft laten lopen? Bekijk hieronder hoe Mike Birthe naar huis stuurt en haar reactie na afloop. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Mike is 'emotioneel op' door het vertrek van Noor (video) Bekijk deze video » B&B vol liefde: Jan krijgt standje van Iris, 'je werd het haantje' Bekijk deze video »
TV :
Na dramatisch vertrek Noor in B&B vol liefde: Mike stuurt Birthe naar huis

Actuele video's

Meer actuele video's