B&B Vol Liefde: Mike is 'emotioneel op' door het vertrek van Noor (video)

B&B Vol Liefde: Mike is 'emotioneel op' door het vertrek van Noor (video)

Thursday 15 August om 20:37

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Mike is 'emotioneel op' door het vertrek van Noor (video) Nog altijd scoort B&B Vol Liefde de pannen van het dak. Gisteren vielen de vaste kijkers bijna van hun stoel toen ze zagen dat Noor plotsklaps besloot de B&B van Mike te verlaten. Wat volgde was een ware emotionele rollercoaster, waarbij Mike zijn tranen niet kon bedwingen. Hij heeft het zwaar met het vertrek van Noor en zegt 'emotioneel op' te zijn. Gaat het nog goedkomen met Mike in de liefde? B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde: Mike overstuur als Noor vertrekt, 'wat een pijn' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: muzikant Rick krijgt 'junglebabe' Mirjam aan het zingen (video) Bekijk deze video » Emil weg bij Arno in B&B vol liefde: 'Vrienden voor het leven' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Mike is 'emotioneel op' door het vertrek van Noor (video)

Nog altijd scoort B&B Vol Liefde de pannen van het dak. Gisteren vielen de vaste kijkers bijna van hun stoel toen ze zagen dat Noor plotsklaps besloot de B&B van Mike te verlaten. Wat volgde was een ware emotionele rollercoaster, waarbij Mike zijn tranen niet kon bedwingen. Hij heeft het zwaar met het vertrek van Noor en zegt 'emotioneel op' te zijn. Gaat het nog goedkomen met Mike in de liefde?

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en op Videoland. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hierboven. Je kan de fragmenten van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's