Gaat Wout Weghorst naar Ajax? Jack van Gelder geeft antwoord (De Oranjezomer)

Gaat Wout Weghorst naar Ajax? Jack van Gelder geeft antwoord (De Oranjezomer)

Gaat Wout Weghorst naar Ajax? Jack van Gelder geeft antwoord (<em>De Oranjezomer</em>) In De Oranjezomer wordt gesproken over Wout Weghorst. De voetballer is op Schiphol gesignaleerd en volgens de geruchten is dat vanwege een deal met Ajax. Jack van Gelder geeft antwoord, tekent Weghorst een contract bij Ajax? Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Ook Pieter Cobelens pest Jack van Gelder in De Oranjezomer: 'Je bent er weer, hè?!' (video) Bekijk deze video » Eveline Stallaart grapt over vragen Oranjezomer-publiek: 'Vaak is het voor een vriend!' (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde hekelt 'Amsterdamse bubbel' die plantaardig voedsel wil op Schiphol Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 16 August om 09:35

In De Oranjezomer wordt gesproken over Wout Weghorst. De voetballer is op Schiphol gesignaleerd en volgens de geruchten is dat vanwege een deal met Ajax. Jack van Gelder geeft antwoord, tekent Weghorst een contract bij Ajax?

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's