Nieuw seizoen Ten minste houdbaar tot: Paul heeft last van de 'andropauze'

Nieuw seizoen Ten minste houdbaar tot: Paul heeft last van de 'andropauze'

Nieuw seizoen <em>Ten minste houdbaar tot</em>: Paul heeft last van de 'andropauze' Op 16 augustus gaat eindelijk het tweede seizoen van de serie Ten minste houdbaar tot van start. In Ten minste houdbaar tot speelt Ruben van der Meer de rol van Paul en hij is naar eigen zeggen niet de enige met een ‘ding’. Hij vertelt zijn vrouw dat hij last heeft van de andropauze en daarom moet hij er nodig eens tussenuit. Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Tenminste houdbaar tot is vanaf vrijdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Nieuw seizoen Break Free vanaf 5 september op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Opnames Chateau Meiland en Route hakken erin bij dochters Maxime (Shownieuws) Bekijk deze video » Gerda over URK!: 'Jammer dat ik word neergezet als een zeurpiet' Bekijk deze video »
Thursday 15 August om 13:19

Op 16 augustus gaat eindelijk het tweede seizoen van de serie Ten minste houdbaar tot van start. In Ten minste houdbaar tot speelt Ruben van der Meer de rol van Paul en hij is naar eigen zeggen niet de enige met een ‘ding’. Hij vertelt zijn vrouw dat hij last heeft van de andropauze en daarom moet hij er nodig eens tussenuit.

Bekijk het fragment van Ten minste houdbaar tot hieronder. Tenminste houdbaar tot is vanaf vrijdag 16 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's