Zien! Eerste beelden Dave Roelvink en vriendin samen: "Hoe voelt dat nou, werken voor een influencer"

Zien! Eerste beelden Dave Roelvink en vriendin samen: "Hoe voelt dat nou, werken voor een influencer"

Zien! Eerste beelden <em>Dave Roelvink</em> en vriendin samen: &quot;Hoe voelt dat nou, werken voor een influencer&quot; Dave Roelvink en zijn nieuwe vriendin Marijn Kuipers delen voor het eerst beelden van hen samen op Instagram. De twee vermaken zich prima. Hoewel, er schijnt ook gewerkt te worden. "Hoe voelt dat nou, werken voor een influencer" vraagt de influencer hem. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Roelvinkjes: Dave WOEST op Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Dries Roelvink heeft nieuwe schoondochter Marijn Kuipers nog niet ontmoet (Shownieuws) Bekijk deze video » Dave Roelvink doet volgens vader Dries niet veel: 'Heeft vastgoed en is influencer' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 13 August om 19:26

Dave Roelvink en zijn nieuwe vriendin Marijn Kuipers delen voor het eerst beelden van hen samen op Instagram. De twee vermaken zich prima. Hoewel, er schijnt ook gewerkt te worden. "Hoe voelt dat nou, werken voor een influencer" vraagt de influencer hem.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's