Dave Roelvink doet volgens vader Dries niet veel: 'Heeft vastgoed en is influencer'

Dave Roelvink doet volgens vader Dries niet veel: 'Heeft vastgoed en is influencer'

<em>Dave Roelvink</em> doet volgens vader Dries niet veel: 'Heeft vastgoed en is influencer' Dries Roelvink zit aan tafel bij Shownieuws en vertelt hoe het gaat met zijn zoon Dave. Sinds Dave en zijn vriendin uit elkaar zijn woont hij alleen en ook werkt hij niet meer als dj vanwege zijn alcohol- en drugsverslaving uit het verleden. Volgens Dries doet Dave niet meer zo veel en heeft hij geen duidelijk werkdoel. Daarom is hij erg blij met zijn nieuwe schoondochter Marijn Kuipers. “Ik hoop met Marijn dat hij zo veel energie krijgt dat hij ook weer iets gaat ondernemen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoon Dave Roelvink weet al dat opa Dries gele zwembroek heeft en zingt 'ik komme aan' Bekijk deze video » De Roelvinkjes: Dave WOEST op Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Dries Roelvink heeft nieuwe schoondochter Marijn Kuipers nog niet ontmoet (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 12 August om 09:11

Dries Roelvink zit aan tafel bij Shownieuws en vertelt hoe het gaat met zijn zoon Dave. Sinds Dave en zijn vriendin uit elkaar zijn woont hij alleen en ook werkt hij niet meer als dj vanwege zijn alcohol- en drugsverslaving uit het verleden. Volgens Dries doet Dave niet meer zo veel en heeft hij geen duidelijk werkdoel. Daarom is hij erg blij met zijn nieuwe schoondochter Marijn Kuipers. “Ik hoop met Marijn dat hij zo veel energie krijgt dat hij ook weer iets gaat ondernemen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's