Zoon Dave Roelvink weet al dat opa Dries gele zwembroek heeft en zingt 'ik komme aan'

Zoon Dave Roelvink weet al dat opa Dries gele zwembroek heeft en zingt 'ik komme aan'

Zoon <em>Dave Roelvink</em> weet al dat opa Dries gele zwembroek heeft en zingt 'ik komme aan' De zoon van Dave Roelvink is volgens zijn opa Dries al goed op de hoogte van de familiegeschiedenis. De kleine Dean, die inmiddels 2 jaar is, weet namelijk al heel goed dat Dries ooit heeft geschitterd in een gele zwembroek en ook zingt zijn bijbehorende hit op geheel eigen wijze. Volgens Honoria zingt de kleine Dean ‘Ik komme aan’… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes is vanaf maandag 5 augustus te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Roelvinkjes terugkijken bij Gids.tv. Zien: vormen Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse een boyband? Bekijk deze video » Nieuw hoofdstuk in leven van De Roelvinkjes van start op 5 augustus (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Dries Roelvink: 'Realitysoap laat zien dat Honoria goed kan opschieten met mijn ex' Bekijk deze video »
TV :
Monday 5 August om 14:10

De zoon van Dave Roelvink is volgens zijn opa Dries al goed op de hoogte van de familiegeschiedenis. De kleine Dean, die inmiddels 2 jaar is, weet namelijk al heel goed dat Dries ooit heeft geschitterd in een gele zwembroek en ook zingt zijn bijbehorende hit op geheel eigen wijze. Volgens Honoria zingt de kleine Dean ‘Ik komme aan’…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes is vanaf maandag 5 augustus te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Roelvinkjes terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's