Zien: vormen Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse een boyband?

Zien: vormen Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse een boyband?

Zien: vormen Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse een boyband? Op social media is te zien dat Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse het erg gezellig hebben met elkaar. Ze zijn op Ibiza te vinden en het lijkt erop dat ze muzikale plannen hebben samen. Gaan de heren samen een boyband vormen en een feestnummer uitbrengen? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bonnie St. Claire zingt hit Dokter Bernhard met… Bob Sikkes! Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Borsato zit gevangen in een gouden kooi' Bekijk deze video » Tino Martin lanceert ineens single vanaf vakantieadres: Hoeveel tranen moet ik huilen Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 2 August om 12:10

Op social media is te zien dat Dave Roelvink, Mart Hoogkamer en Yves Berendse het erg gezellig hebben met elkaar. Ze zijn op Ibiza te vinden en het lijkt erop dat ze muzikale plannen hebben samen. Gaan de heren samen een boyband vormen en een feestnummer uitbrengen?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's