Dries Roelvink heeft nieuwe schoondochter Marijn Kuipers nog niet ontmoet (Shownieuws)

Dries Roelvink heeft nieuwe schoondochter Marijn Kuipers nog niet ontmoet (Shownieuws)

Dries Roelvink heeft nieuwe schoondochter Marijn Kuipers nog niet ontmoet (<em>Shownieuws</em>) Dries Roelvink bevestigt aan Shownieuws dat zijn zoon Dave weer een nieuwe vriendin heeft, deze keer is hij verliefd op Marijn Kuipers. De volkszanger bekent dat hij zijn kersverse schoondochter nog niet heeft ontmoet, en dat Dave en de fitness-influencer nog in de verkennende fase van de relatie zitten… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zoon Dave Roelvink weet al dat opa Dries gele zwembroek heeft en zingt 'ik komme aan' Bekijk deze video » De Roelvinkjes: Dave WOEST op Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Shownieuws: heeft Dave Roelvink toch relatie met influencer Marijn Kuipers? Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 9 August om 09:40

Dries Roelvink bevestigt aan Shownieuws dat zijn zoon Dave weer een nieuwe vriendin heeft, deze keer is hij verliefd op Marijn Kuipers. De volkszanger bekent dat hij zijn kersverse schoondochter nog niet heeft ontmoet, en dat Dave en de fitness-influencer nog in de verkennende fase van de relatie zitten…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's