Jack van Gelder in De Oranjezomer over heren Vandaag Inside: "Totaal geen medelijden met ze"

Jack van Gelder in De Oranjezomer over heren Vandaag Inside: "Totaal geen medelijden met ze"

Jack van Gelder in <em>De Oranjezomer</em> over heren <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Totaal geen medelijden met ze&quot; In De Oranjezomer reageert Jack van Gelder op de uitspraak van René van der Gijp in een interview met Shownieuws. Geen medelijdenRené van der Gijp vindt het Vandaag Inside seizoen dat van januari tot juli loopt wel wat lang. René zou er in april wel even tussen uit willen. Jack kan het zich goed voorstellen, zo'n lange reeks. Maar vanwege de verdiensten van het Vandaag Inside trio spreekt hij zich stellig uit: "Ik heb totaal geen medelijden met ze"... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen voor derde keer in korte tijd in het ziekenhuis (Shownieuws) Bekijk deze video » René van der Gijp wil minder werken, Guido den Aantrekker: 'Tv-mensen zijn verwend' Bekijk deze video » De Oranjezomer-tafel discussieert over VERBOD op kleine kinderen en honden in restaurants Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 13 August om 09:55

In De Oranjezomer reageert Jack van Gelder op de uitspraak van René van der Gijp in een interview met Shownieuws.

Geen medelijden
René van der Gijp vindt het Vandaag Inside seizoen dat van januari tot juli loopt wel wat lang. René zou er in april wel even tussen uit willen. Jack kan het zich goed voorstellen, zo'n lange reeks. Maar vanwege de verdiensten van het Vandaag Inside trio spreekt hij zich stellig uit: "Ik heb totaal geen medelijden met ze"...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's