De Oranjezomer-tafel discussieert over VERBOD op kleine kinderen en honden in restaurants

De Oranjezomer-tafel discussieert over VERBOD op kleine kinderen en honden in restaurants

De <em>Oranjezomer</em>-tafel discussieert over VERBOD op kleine kinderen en honden in restaurants Een restaurant in Oostkapelle heeft een verbod op kleine kinderen ingesteld. Na 17:30 uur zijn baby's en peuters niet meer welkom. HondenDe Oranjezomer-tafel discussieert over dit nieuws en concludeert dat het een kwestie van opvoeding is. Maar hoe zit dat met honden in restaurants? Jack van Gelder snijdt graag deze kwestie aan. "Vind ik zo smerig", hij vervolgt: "Dat er een hond naast je ligt te ruften terwijl ik een tournedos naar binnen haal". Hij maakt hier geen vrienden mee... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De Oranjezomer: Welmoed Sijtsma vindt zichzelf niet de beste presentator van WNL Bekijk deze video » Starman (The Dutch David Bowie Tribute) zingt in De Oranjezomer Bowie's iconische 'Let's Dance' Bekijk deze video » 'Wilfred Genee moet Zomergasten gaan presenteren' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Talkshow :
Saturday 10 August om 10:56

Een restaurant in Oostkapelle heeft een verbod op kleine kinderen ingesteld. Na 17:30 uur zijn baby's en peuters niet meer welkom.

Honden
De Oranjezomer-tafel discussieert over dit nieuws en concludeert dat het een kwestie van opvoeding is. Maar hoe zit dat met honden in restaurants? Jack van Gelder snijdt graag deze kwestie aan. "Vind ik zo smerig", hij vervolgt: "Dat er een hond naast je ligt te ruften terwijl ik een tournedos naar binnen haal". Hij maakt hier geen vrienden mee...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's