De Oranjezomer: Welmoed Sijtsma vindt zichzelf niet de beste presentator van WNL

De Oranjezomer: Welmoed Sijtsma vindt zichzelf niet de beste presentator van WNL

<em>De Oranjezomer</em>: Welmoed Sijtsma vindt zichzelf niet de beste presentator van WNL In De Oranjezomer krijgt Welmoed Sijtsma een spervuur aan vragen van Hélène Hendriks. De presentatrice roept het uit: "Wat is dit voor een vragenvuur" als Hélène wil weten of Welmoed zichzelf de beste presentatrice van WNL vindt. Zij wil ook weten of Welmoed zichzelf bij de commerciële omroepen vindt passen... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Welmoed Sijtsma: 'Opmerking Mark Rutte doet pijn in mijn hart' Bekijk deze video » Johan Derksen noemde Maaike Timmermans een feeks: 'Geen seconde slecht van geslapen' Bekijk deze video » Duet Hélène Hendriks & Django Wagner? 'Oh ik zing echt vals' Bekijk deze video »
Talkshow :
Saturday 10 August om 09:18

In De Oranjezomer krijgt Welmoed Sijtsma een spervuur aan vragen van Hélène Hendriks. De presentatrice roept het uit: "Wat is dit voor een vragenvuur" als Hélène wil weten of Welmoed zichzelf de beste presentatrice van WNL vindt. Zij wil ook weten of Welmoed zichzelf bij de commerciële omroepen vindt passen...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's