Zondag in Zomergasten: Janine Abbring praat met sinoloog Garrie van Pinxteren

Zondag in Zomergasten: Janine Abbring praat met sinoloog Garrie van Pinxteren

Zondag in <em>Zomergasten</em>: Janine Abbring praat met sinoloog Garrie van Pinxteren Zondag is het weer tijd voor Zomergasten en deze keer is sinoloog Garrie van Pinxteren te gast. Janine Abbring keert terug als interviewer en samen praten ze onder meer over hoe China de afgelopen jaren is veranderd. Toch blijft China het land van haar dromen. Deze tv-avond staat in het teken van vriendschap, liefde en verbondenheid, Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Garrie van Pinxteren hieronder. De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zomergasten: Sana Valiulina emotioneel door anekdote over haar wijze moeder Bekijk deze video » Sakir Khader in Zomergasten tegen Luyendijk: 'Misschien als je een witte man bent zoals jij' Bekijk deze video » 'Wilfred Genee moet Zomergasten gaan presenteren' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Friday 9 August om 12:37

Zondag is het weer tijd voor Zomergasten en deze keer is sinoloog Garrie van Pinxteren te gast. Janine Abbring keert terug als interviewer en samen praten ze onder meer over hoe China de afgelopen jaren is veranderd. Toch blijft China het land van haar dromen. Deze tv-avond staat in het teken van vriendschap, liefde en verbondenheid,

Bekijk de aankondiging voor Zomergasten met Garrie van Pinxteren hieronder.

De nieuwe reeks van Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's