Hart van Nederland: Jeep knalt tegen tram aan in Den Haag

Hart van Nederland: Jeep knalt tegen tram aan in Den Haag

<em>Hart van Nederland</em>: Jeep knalt tegen tram aan in <em>Den Haag</em> In Hart van Nederland beelden van auto's die op de tramrails belandden in Den Haag. Een Jeep knalde zelfs tegen een tram aan. De bestuurder zou teveel hebben gedronken. Een andere auto werd verlaten op de rails elders in Den Haag aangetroffen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dode en zwaargewonde door frontale botsing in Milheeze (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man komt onder zitmaaier in sloot terecht en raakt ernstig gewond (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en gewonden bij brand in zorginstelling Arnemuiden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 4 August om 10:29

In Hart van Nederland beelden van auto's die op de tramrails belandden in Den Haag. Een Jeep knalde zelfs tegen een tram aan. De bestuurder zou teveel hebben gedronken. Een andere auto werd verlaten op de rails elders in Den Haag aangetroffen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's