Maandag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: het ging al mis bij de bezichtiging

Maandag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: het ging al mis bij de bezichtiging

Maandag in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: het ging al mis bij de bezichtiging In de herhaling van Mr. Frank Visser doet uitspraak die maandag wordt uitgezonden, blijkt dat deze buren eigenlijk nooit met elkaar door een deur hebben gekund. Viktor Brand oppert dat het eigenlijk al mis ging bij de bezichtiging. Heeft Klaas toen al met zijn vinger op de borst van de vader van de buurvrouw geprikt? Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) :[video:videos](ids:"631870,631871,631171" title:"")
Monday 15 July om 14:38

In de herhaling van Mr. Frank Visser doet uitspraak die maandag wordt uitgezonden, blijkt dat deze buren eigenlijk nooit met elkaar door een deur hebben gekund. Viktor Brand oppert dat het eigenlijk al mis ging bij de bezichtiging. Heeft Klaas toen al met zijn vinger op de borst van de vader van de buurvrouw geprikt?

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

:[video:videos](ids:"631870,631871,631171" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's