2Doc Jongens zonder thuis: 'Mijn moeder gaat vrijdag hemelen'

2Doc Jongens zonder thuis: 'Mijn moeder gaat vrijdag hemelen'

2Doc <em>Jongens zonder thuis</em>: 'Mijn moeder gaat vrijdag hemelen' Donderdag kun je kijken naar de documentaire Jongens zonder thuis. In deze docu worden jongeren gevolgd die opgroeien zonder veilige thuisbasis en bij Wonen met kansen proberen ze een zelfstandig leven op te bouwen. Tygo vertelt dat zijn moeder vrijdag gaat hemelen en dat hij wees wordt. “Geen vader en geen moeder, dan is je leven een beetje aan het ophouden. Iedereen gaat dood.” Bekijk het fragment van 2Doc Jongens zonder thuis hieronder. Jongens zonder thuis is donderdag 20 juni om 22.15 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) De Jeugdkliniek - als niets meer werkt: 'Gesloten inrichting was allesbehalve leuk' Bekijk deze video » Kennis over Holocaust gaat achteruit onder jongeren (EenVandaag) Bekijk deze video » Zien: opgefokte jongeren in Oss gaan tekeer tegen politie (video) Bekijk deze video »
Thursday 20 June om 14:53

Donderdag kun je kijken naar de documentaire Jongens zonder thuis. In deze docu worden jongeren gevolgd die opgroeien zonder veilige thuisbasis en bij Wonen met kansen proberen ze een zelfstandig leven op te bouwen. Tygo vertelt dat zijn moeder vrijdag gaat hemelen en dat hij wees wordt. “Geen vader en geen moeder, dan is je leven een beetje aan het ophouden. Iedereen gaat dood.”

Bekijk het fragment van 2Doc Jongens zonder thuis hieronder. Jongens zonder thuis is donderdag 20 juni om 22.15 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's