Op weg naar EK traint Oranje in Zeist, fans voorzien plek in finale (Hart van Nederland)

Op weg naar EK traint Oranje in Zeist, fans voorzien plek in finale (Hart van Nederland)

Op weg naar EK traint <em>Oranje</em> in Zeist, fans voorzien plek in finale (<em>Hart van Nederland</em>) Op weg naar het EK traint de Nederlandse selectie voor 2000 fans in Zeist. In Hart van Nederland komen de jongste fans van Oranje aan het woord. De kinderen zijn enthousiast en optimistisch, een plek in de finale of halve finale zien ze wel gebeuren! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (32) uit Den Haag neergeschoten bij café in Rotterdam-Zuid (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee zwaargewonden door ongeval in Peest (Drenthe) (video) Bekijk deze video » Nederlands elftal heeft geen ster, toch ziet Jack van Gelder potentie (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Voetbal :
Sunday 2 June om 09:56

Op weg naar het EK traint de Nederlandse selectie voor 2000 fans in Zeist. In Hart van Nederland komen de jongste fans van Oranje aan het woord. De kinderen zijn enthousiast en optimistisch, een plek in de finale of halve finale zien ze wel gebeuren!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's