Hart van Nederland: twee zwaargewonden door ongeval in Peest (Drenthe) (video)

Hart van Nederland: twee zwaargewonden door ongeval in Peest (Drenthe) (video)

Saturday 1 June om 11:12

<em>Hart van Nederland</em>: twee zwaargewonden door ongeval in Peest (Drenthe) (video) In het Drentse Peest zijn een minderjarige en een 18-jarige man uit Assen zwaargewond geraakt door een ongeval met een auto, meldt Hart van Nederland. De auto raakte van de weg. In totaal zaten er vier personen in de auto. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Demissionair kabinet wil verbod op puppy-yoga: 'Nergens voor nodig' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: parkbezoekers Maastricht schrikken van wild zwijn in de stad (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (32) uit Den Haag neergeschoten bij café in Rotterdam-Zuid (video) Bekijk deze video »
TV :

In het Drentse Peest zijn een minderjarige en een 18-jarige man uit Assen zwaargewond geraakt door een ongeval met een auto, meldt Hart van Nederland. De auto raakte van de weg. In totaal zaten er vier personen in de auto.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's