Hart van Nederland: man (32) uit Den Haag neergeschoten bij café in Rotterdam-Zuid (video)

Hart van Nederland: man (32) uit Den Haag neergeschoten bij café in Rotterdam-Zuid (video)

Saturday 1 June om 10:22

<em>Hart van Nederland</em>: man (32) uit Den Haag neergeschoten bij café in Rotterdam-Zuid (video) In Rotterdam-Zuid is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 32-jarige man uit Den Haag neergeschoten. Volgens Hart van Nederland is het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de schutter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schietpartij bij Bijlmer ArenA, twee mensen gewond (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Demissionair kabinet wil verbod op puppy-yoga: 'Nergens voor nodig' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: parkbezoekers Maastricht schrikken van wild zwijn in de stad (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rotterdam-Zuid is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 32-jarige man uit Den Haag neergeschoten. Volgens Hart van Nederland is het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de schutter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's