Emotionele Frans Bauer komt met groot nieuws: terug naar Ahoy voor een gala (video)

Emotionele Frans Bauer komt met groot nieuws: terug naar Ahoy voor een gala (video)

Emotionele <em>Frans Bauer</em> komt met groot nieuws: terug naar Ahoy voor een gala (video) Frans Bauer maakt vrijdag bijzonder nieuws bekend. De volkszanger keert toch terug naar Ahoy Rotterdam. Emotioneel momentEen emotionele Frans laat weten dat hij eigenlijk had besloten om niet meer terug te gaan naar Ahoy. Bij zijn laatste show in de Rotterdamse concertzaal was zijn vader nog aanwezig. Frans’ vader is inmiddels overleden en daarom wilde hij daar niet meer optreden maar daar komt hij nu op terug. Net als Lee Towers altijd deed, komt Bauer met een gala… Bekijk de video van Shownieuws met de aankondiging hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord! Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes? Bekijk deze video » Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 31 May om 13:11

Frans Bauer maakt vrijdag bijzonder nieuws bekend. De volkszanger keert toch terug naar Ahoy Rotterdam.

Emotioneel moment
Een emotionele Frans laat weten dat hij eigenlijk had besloten om niet meer terug te gaan naar Ahoy. Bij zijn laatste show in de Rotterdamse concertzaal was zijn vader nog aanwezig. Frans’ vader is inmiddels overleden en daarom wilde hij daar niet meer optreden maar daar komt hij nu op terug. Net als Lee Towers altijd deed, komt Bauer met een gala…

Bekijk de video van Shownieuws met de aankondiging hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's