Einde Vandaag Inside nabij? 'Bedankt voor het kijken al die jaren'

Einde Vandaag Inside nabij? 'Bedankt voor het kijken al die jaren'

Einde <em>Vandaag Inside</em> nabij? 'Bedankt voor het kijken al die jaren' Het einde van Vandaag Inside leek nabij gisterenavond, toen er nogal een discussie ontstond tussen Johan Derksen en René van der Gijp. Aan het einde van de uitzending kon Wilfred Genee niet anders dan daar nog even op terugkomen: 'Johan, misschien tot morgen en anders maar niet. Bedankt voor het kijken en u ook bedankt voor al die jaren.' Bekijk het einde van Vandaag Inside van maandagavond hieronder. Hierboven zie je hoe Bas Nijhuis gisterenavond reageerde op een artikel dat over hem is verschenen in de Privé. Bekijk ook Ronald Molendijk sneert: 'Rachel Hazes, waarom moet er een pinapparaat bij je post over André?' Bekijk deze video » Meilandjes doen geen oog dicht op camping door overlast: 'Aso gedrag! (Chateau Meiland en Route) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Discussie Johan en René was ABSOLUUT niet gespeeld' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: bekijk de CLASH tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 24 September om 10:23

Het einde van Vandaag Inside leek nabij gisterenavond, toen er nogal een discussie ontstond tussen Johan Derksen en René van der Gijp. Aan het einde van de uitzending kon Wilfred Genee niet anders dan daar nog even op terugkomen: 'Johan, misschien tot morgen en anders maar niet. Bedankt voor het kijken en u ook bedankt voor al die jaren.'

Bekijk het einde van Vandaag Inside van maandagavond hieronder. Hierboven zie je hoe Bas Nijhuis gisterenavond reageerde op een artikel dat over hem is verschenen in de Privé.

Actuele video's

Meer actuele video's