Janny van der Heijden deelt Heel Holland Bakt-'nachtmerrie': 'Dit nooit meer!'

Janny van der Heijden deelt Heel Holland Bakt-'nachtmerrie': 'Dit nooit meer!'

Janny van der Heijden deelt <em>Heel Holland Bakt</em>-'nachtmerrie': 'Dit nooit meer!' Eind oktober start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, het twaalfde alweer. Het verveelt André, Janny en Robèrt echter nog totaal niet: 'We blijven het leuk vinden. De overkoepelende factor is dat iedereen blij wordt van bakken.' Daarnaast hebben ze het ook met z'n drieën erg gezellig. 'Dit nooit meer'Maar al dat eten en proeven dan, is dat niet heftig soms? 'Ik weet nog een keer bij de casting.. dertig mokkataarten op een dag. Nooit meer. En vette crèmes, als je die tien achter elkaar moet proeven... dat is ook veel', aldus Janny. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Vandaag Inside: bekijk de CLASH tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma Bekijk deze video » Shownieuws: Ronald Molendijk maakt heftige vergelijking tussen André Hazes en Elvis Bekijk deze video » Dinsdag in URK!: Greetje is klaar met klaagzang dochter, 'Nog één gil en ik stop' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 24 September om 12:46

Eind oktober start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, het twaalfde alweer. Het verveelt André, Janny en Robèrt echter nog totaal niet: 'We blijven het leuk vinden. De overkoepelende factor is dat iedereen blij wordt van bakken.' Daarnaast hebben ze het ook met z'n drieën erg gezellig.

'Dit nooit meer'
Maar al dat eten en proeven dan, is dat niet heftig soms? 'Ik weet nog een keer bij de casting.. dertig mokkataarten op een dag. Nooit meer. En vette crèmes, als je die tien achter elkaar moet proeven... dat is ook veel', aldus Janny.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's